lauantai 24. tammikuuta 2015

Alkuvuoden treenejä


Wilhon kanssa päästiin starttaamaan koiratanssitreenit pari viikkoa sitten. Aloiteltiin ihan perus temppujen opettelulla; pääasiassa peruuttamista ja sen lisäksi Wilho nappasi hyvin tempun, jossa se hyppää istumaan minun selän päälle. Jes :) Tosi hyvä, että nyt on säännöllinen aika kun treenataan tätäkin lajia, Wilho ainakin nauttii näistä temppujen opetteluista ihan täysillä! Lopputunnilla se olikin jo ihan rätti, mutta parhaansa se silti yritti, pikkuraukka. Hyvää vaihtelua toisaalta, koska olen ollut jo jonkin aikaa enemmän tai vähemmän flunssassa ja koirat tietenkin tavallista huonommalla lenkityksellä siitä johtuen.Wäinön kanssa olen toki doboillut jonkun verran sisätiloissa aina kun ei ole lenkille lähtijäksi minusta ollut. Se onkin onneksi aika väsyttävää puuhaa ja toistaiseksi kaikkien koirien päät on pysyneet hyvin kasassa ;)

Tänä vuonna olen päässyt osallistumaan vain yksin rallytreeneihin! Siskoni oli näissä mukana ihmishoukutuksena ja sekös se olikin molemmille pojille vaikeaa! Wilho vähän sekoili ensimmäisen radan aikana, mutta toiseen kierrokseen se keksi homman idean. Kertaakaan se ei kuitenkaan karannut tervehtimään, vaikka kyseessä on Wilholle ehkä se maailman toiseksi tärkein ihminen. Mahtava koira! Wäinölle juttu olikin sitten hieman vaikeampi. Se ei meinannut ei sitten millään tajuta, että rakkaan Tätskän luo ei saanut mennä! Ja karkasihan se sinne pari kertaa. Olen silti ihan tyytyväinen, että saatiin me muutama hyvä ohituskin siihen loppuun. Tämän tasoista haastetta ei tulla kyllä missään kisoissa kohtaamaan, mutta hyvä, että päästiin harjoittelemaan. Wäinöltä (ja minulta) jäi huomaamatta, että kentän toisella puoliskolla treenasi vieras koirakko! Mitäh!

Mukana oli tällä kertaa myös käytösruutu. Wilho oletetunlaisesti tarjosi vaikka mitä temppua, mutta alkoi pikkuhiljaa tajuta, että tämän homman juju on vain pysyä paikallaan. Tylsäähän se... Wäinön kanssa minä taas harjoittelin olemaan rentona, koska olemukseni sai Wäinön hälyytystilaan :D

Tuuli Komulainen otti treeneistä kuvia :)

Wilhon lempitemppu, jota on tarjottava joka väliin.

Pujottelua

Tarkka perusasento

Seisomista ollaan harjoiteltu

Wäinön käytösruutu

Wäinö huomaa Tätskän eikä voi ymmärtää, ettei sinne saa mennä

Löytyihän se keskittyminen

1 kommentti: