sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Rally-tokokisat Kuopio 11.10

Nonni nih! Jännitys oli taas kamala ja vähän paineitakin, koska Wilhon kanssa oli mahdollisuus RTK1-luokkatunnukseen. Joka sieltä kyllä sitten tulikin, tosin ei niin varmoin ottein kuin olisin itseltäni toivonut. Wilho teki toki enemmän kuin parhaansa! Minulle vain tuli kiire omalle vuorolle ja häkellyin siitä hieman. Tällä sitten sain Wilhonkin häkeltymään eikä siinä ollut sitä terävyyttä mitä normaalisti. Se haahuili hieman ja junnasi takana, joten jouduin itse kävelemään normaalia hitaammin. Mutta kaiken kaikkiaan näin jälkikäteen on hyvä mieli, koska koulutustunnus saatiin ja avoin luokka odottaa! Tulos 87/100 pistettä. Alla video Wilhon tekemisestä:
https://www.youtube.com/watch?v=KqLUXi68dbk

Wäinön kanssa sitten päätin, etten ainakaan ole myöhässä omalta vuorolta ja otin koiran jo ennen toisen ryhmän rataan tutustumista lämmittelemään. Noh, siitä kävi niin, että me sitten "lämmiteltiin" 45 minuuttia ennen omaa vuoroa. Wäinön silmistä näki jo, että poikaa väsytti kovin kun oli joutunut niin keskittymään. Jostakin se kuitenkin radalle mentäessä vetäisi energiaa ja teki ihan täysillä kaiken mitä siltä pyydettiinkin. Hieman haastavaa oli uusi halli ja kaikki sen äänet, plus tietysti yleisö, joka oli suhteellisen lähellä toisissa kohtaa rataa. Tulos 83/100 pistettä. Myös Wäinön suorituksesta on tällä kertaa videokuvaa:
https://www.youtube.com/watch?v=7XHdKypuOtc&feature=youtu.be 

Wäinö seuraa

Parantunut perusasento

"Nam, lisää herkkuja, kiitos!"

Keskittynyt buhund

Todella opettavaista katsella videoita omista radoista (kiitos kuvaajalle ja kaverille, että jaksoi ladata videot nettiin)! Wäinön pomppiminenhan on aika... Jatkuvaa? En ihan edes tajunnut sitä kunnolla ennen tuon yllä olevan videon katsomista. Pikku vikoja tietysti ja paljon ollaan jo seuraamisen ja perusasennon kanssa saatu aikaan, vaikka harjoittelu onkin ollut laiskemman puoleista. Silti pitää Wäinön kanssa parantaa tuota perustekemistä ennen seuraavaa haastetta. Wäinöä ei olla vielä uusiin kisoihin ilmoitettukaan. Joulukuussa seuraavan kerran edes katselen, sen verran täyttä on tämä kisakalenteri näyttänyt. Lähistöllä jos olisi kisoja niin sitten voin harkita. Wäinön kanssa ei tällä kumminkaan ole mikään kiire. Harjoitellaan rauhassa, niin se hyvä tulee, kuten ennenkin.

Wilhohan on jo ilmoitettu avoimen luokan ensimmäiseen kisaan. Muutamia liikkeitä meidän on harjoiteltava, kuten istumisesta seisomaan siirtymistä ja hyppyä. Luulisin, että nämä ovat nopeita Wilholle oppia, mutta toisaalta... Ei meillä ole avoimen suhteen mitään tavoitetta, koska en tosiaankaan ajatellut, että kisattaisiin siellä jo nyt! Eli kokeilemaan ja sitten katsotaan tilannetta uudelleen.

2 kommenttia:

  1. Iso kiitos wäinön videosta! Sun puheista on saannu väärän käsityksen. Wäinö on parempi kun samat. Onnea tuloksista ja rtk1!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kyllä sen kanssa ollaan jo paljon edistytty, välillä meinaa itseltäkin unohtua, että miten paljon ollaan saatu aikaan. Olen kyllä tuosta radasta ja Wäinön keskittymisestä todella tyytyväinen, jäi hyvä mieli :)

    VastaaPoista