sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Blogihaaste

Kaikessa kiireessäni unohdin, että oltiin saatu blogihaaste, kiitos http://cummikarhun.blogspot.fi
En vielä ketään haasta takaisin, mutta kysymyksiin on aina kiva vastailla, joten olkaapa hyvä:

Haaste:
1.) Jokainen haastettu kertoo 11 faktaa itsestään
2.) Hän vastaa haastajan 11 kysymykseen
3.) Haastettu keksii haastamilleen bloggaajille omat 11 kysymystä
4.) Hänen tulee siis haastaa 11 bloggaajaa joilla on alle 300 lukijaa
5.) Tässä postauksessa haastettu kertoo kenet on haastanut, ja kertoo myös haastetuille

Itseään haastannutta ei saa haastaa takaisin!"

1. Kuinka päädyit nykyiseen lemmikkiisi? Pitkän etsinnän kautta vai puolivahingossa.
- Pitkän etsinnän kautta ja puolivahingossa :) Koiraa olin ennen Wilhoa harkinnut pitkään, mutta rotu löytyi vähän vahingossa ja sama oikeastaan Wäinön kanssa.
2. Mikä luonteenpiirre lemmikissäsi viehättää eniten?
- Iloisuus ja toiminnanhalu
3. Mikä lemmikkisi ulkonäössä on eniten mieleesi?
-Pystytkorvat ja pitkät kuonot, muutenkin pirteä olemus
4. Oletko ikinä isojen vastoinkäymisten tms jälkeen miettinyt, olisiko elämäsi helpompaa ilman kyseistä lemmikkiäsi/lemmikkejäsi?
- En. Kovasti olen miettinyt, että miten pärjään ja miten ongelmat ratkon, mutta sen verran rakkaita nuo ovat, että helpompaa saattaisi olla, mutta tyhjää!
5. Pystytkö kuvittelemaan elämää ilman lemmikkiäsi?
- En. Pojat tuo kovasti sisältöä ja hellyyttä elämääni, että en halua ajatella moista... Koirista on tullut vuosien varrella niin luonnollinen osa arkeani ja juhlaani, että on kyllä todella vaikea miettiä mitä sitä tekisi ilman niitä :)
6. Miksi valitsit kyseisen rodun tai "roduttomuuden"?
- Molemmat ovat sopivankokoisia, iloisia, aktiivisia (eli aktivoivat minuakin), nopeita oppimaan, jaksavat lenkkeillä ja harrastaa minun kanssani. Lisäksi pystykorvien luonne ja ulkonäkö ovat aina miellyttäneet minua kovasti.
7. Mikä on elämäsi yksi hirveimmistä kokemuksista?
- Koiriin liittyen jos vastaan, niin ehdottomasti Wäinön auton alle jääminen kun se oli nuorempi. Hihnan lukko petti ja koira juoksi suoraan autotielle. Säikähdin todella kovasti ja pelkäsin tottakai pahinta. En ollut itse paikalla, mutta se hetki kun koiraa kannettiin tieltä pois ja näin, että jostain siitä tulee verta, oli sellainen paniikintäyteinen ja sanalla sanoen kamala. Hyvä kun en pyörtynyt helpotuksesta siihen paikkaan kun eläinlääkäri totesi, ettei muuta vahinkoa ole käynyt kuin varvas murtunut...
8. Entä mitä hetkeä et ikinä vaihtaisi pois?
- Tervehdystä kun herään tai tulen töistä kotiin, yhdessä metsässä samoilua ja sitä kun koirat nukkuvat jaloissa kun katselen telkkaria, Wilhon lenkkihepuleita, Wäinön uskollista mukana seuraamista :)
9. Mitä toivot tulevaisuudeltasi?
- Terveyttä ja pitkää ikää itselle ja perheelle ja lemmikeille.
10. Oletko koskaan kisannut? Yksin tai lemmikkisi kanssa.
- Ei olla. Se ei koskaan ole oikein ollut minun juttu. Joihinkin pikkukisoihin voisin vaikka joskus osallistuakin huvin vuoksi, mutta vakavampi kisaaminen vaatisi sellaista omistautuneisuutta ja pitkäjänteisyyttä jollekin lajille, että minusta ei ehkä ole siihen.
11. Jos saisit toivoa joululahjaksi mitä tahansa tavaraa (ja vielä saisit sen), mitä toivoisit?
- Turbolle ja Daralle uusia KESTÄVIÄ petejä.

3 kommenttia:

  1. Ehdottomasti... Vaan sellaisia ei tunnu löytyvän! Nyt on käytössä ulkokäyttöön soveltuvat pedit ja ne on ihan ok, mutta alkavat puolen vuoden käytön jälkeen halkeilla. Sisäkäyttöön tarkoituetut mitä olen kokeillut, akavat jonkin ajan päästä haista niin vahvasti koiralle, että niitä joutuu jatkuvasti pesemään. Ja tietenkin rikkoutuvat vielä helpommin... Argh! Jos jollakin on vinkkejä hyvistä pedeistä niin saa mainostaa!

    VastaaPoista
  2. Unohdinkin kirjoitella, että kiva kun jaksoit tehdä :)

    Itse tykkäsin eniten kohdasta 8. Ne on noita arkipäivän ihanimpia hetkiä, joita liian harva muistaa arvostaa aina. Ikinä kun ei tiedä koska se viimeinen yhteinen päivä koittaa. :)

    VastaaPoista