maanantai 4. tammikuuta 2016

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Yksi vuosi on taas nähty ja koettu, voi kuinka tuo aika lentääkään! Paljon piti ja olisi voinut, mutta paljon myös toteutettiin. Viime vuonna ohjaaja kouluttautui koiria enemmän. Se sama tavoite on myös alkaneelle vuodelle, sillä nyt jos koskaan tuntuu, että tiedän ihan liian vähän ja jano oppia uutta on kova! Samalla halu jakaa tähän mennessä kerättyä tietoa on kasvanut ja sitä silmällä pitäen suunnitelmissa on arkitottelevaisuusohjaajakurssi myöhemmin tänä vuonna.

Wilhon vuosi 2015:
Rakkaan poikani valmistuminen lukukoiraksi oli tietenkin yksi vuoden kohokohdista. Rallyssä saatiin viime vuodeksi laitettu tavoite RTK2:sta, mutta Tokoa tai koiratanssia ei kisattu ja hyvä niin; ehtiihän niitä ja välillä on hyvä keskittyä olennaiseen.

Suurin osa vuodesta painittiin vireen puutteen kanssa ja paljon tuli mietiskeltyä motivaatio asioita. Syksy meni omaa väsymystä potiessa ja ehkäpä se tarttui koiristani herkimpäänkin? Tekemisen mukavuus meinasi välillä unohtua, mutta tähän saatiin loppuvuodesta paljon vinkkejä ja uusia näkökulmia, siksi 2016 on toivoa täynnä, mutta ilman päivämäärätavoitteita.

Lukukoirailua jatkamme niin kauan kuin lukijoita vain riittää. Rally-tokossa keskitymme ensin liikkeiden haltuun ottoon ja treenaamme kestävyyttä tosissamme, sitten kotikisoissa huhtikuussa voimme lähteä kokeilemaan kisaamista. Koiratanssissa kisaaminen on vieläkin toiveissa, kunhan vaan sattuisi kisat jonnekin lähemmäs tai saisin itseäni niskasta kiinni ja ajaisin niiden perässä kauemmas.

Wilhon kanssa kaikista tärkeintä on nyt nauttia tekemisestä - oli se mitä tahansa.

Wäinön vuosi 2015:
Wäinön kanssa ollaan löydetty yhteinen tekemisen sävel ja oikeastaan olen nauttinut sen kanssa harrastamisesta enemmän kuin koskaan ennen. Lievää rauhoittumista on ollut myös ilmassa, liekö ikävuodet tuovat viisautta mukanaan? Starttasimme rallyssä AVO-luokassa, mutta vielä emme ole saaneet yhtäkään hyväksyttyä tulosta oman hermoiluni takia. RTK2 onkin tälle vuodelle tavoitteena, kyllä se sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin.


Rallyä, koiratanssia ehkä tokoa ja paaaaljoooon hauskoja metsälenkkejä- niistä tulee olemaan Wäinön vuosi 2016 tehty - perusasioiden muistuttelua ja treenaamisen säännöllisyyttä korostaen.

Darran vuosi 2015:
Darra pääsi edustamaan muutamaan otteeseen treeneissä myös, mutta täysin leikkimielellä. Samanlaista menoa on tiedossa tällekin vuodelle. Ikä on selvästi alkanut näkyä vanhuksessa, joten tälle vuodelle toivomme hyvää kuntoa ja jaksamista. Niitä pyritään ylläpitämään lenkkeilemällä ja harrastamalla ilman tavoitteita.

Pentusuunnitelmia
Olisiko viimein niin, että alkuvuodesta kotiutuu myös pitkään suunniteltu bullmastiffipupsi? Parin lupaavan pentueen kanssa on käynyt huonoa tuuria, mutta nyt olisi lähistöllä pentue, josta poitsu olisi meille hyvin todennäköisesti tulossa. Pentukurssi on varattu - ettei vaan jäätäisi ilman! Todennäköisesti pentu tulee omalta osaltaan pitämään minut kiireisenä, joten siksikään tälle vuodelle ei laiteta hirveitä tavoitteita. Jos ja kun pentu tulee, sen tavoite on kasvaa kunnon koirakansalaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti